Gemar International kan in wezen voor iedere bedrijfstak de werving, selectie en opleiding van uitzendkrachten op zich nemen.

Hoewel niet direct onze core business, hebben wij de afgelopen jaren toch ook ervaring opgedaan in andere bedrijfstakken.

Zo hebben wij succesvol een rol kunnen spelen voor enkele grote aannemersbedrijven met het werven en selecteren van vaklieden op diverse vakgebieden. En ook begeven wij ons op het terrein van productiepersoneel voor grote ondernemingen. Hier hebben wij complete ploegen buitenlandse uitzendkrachten ingezet onder leiding van vakkundige voormannen met voldoende taalbeheersing. Een constructie waar onze Klanten steeds vaker voor kiezen.

En ook in de vleesverwerkende industrie hebben wij onze eerste schreden gezet. Hier hebben wij in samenwerking met onze Hongaarse Projectmanager een groot aantal uitbeners en inpaksters kunnen aanbieden.

Korte communicatielijnen en een kleine maar sterke organisatie maken het voor u mogelijk dat, ongeacht uw bedrijfstak, Gemar International de aangewezen partner kan zijn voor het vinden van de juiste vakkrachten. Met onze no-nonsense inzet en heldere, korte afspraken gaan wij graag voor u aan de slag!