Werken voor Gemar International is werken in een team. Een team van gemotiveerde mensen die naar tevredenheid van onze Klanten hun werkzaamheden verrichten en hiervoor een passende beloning ontvangen. Gemar is ABU-lid en volledig gecertificeerd. De CAO voor Uitzendkrachten wordt dan ook integraal toegepast en dient als ondergrens voor het salaris.

Gemar International mag er dan ook terecht trots op zijn dat er haast geen verloop is onder de medewerkers. Samen zorgen we er voor dat we tevreden Klanten hebben en zodoende altijd voorop lopen bij het verstrekken van nieuwe opdrachten.

Om onze activiteiten verder uit te kunnen breiden en aan de stijgende vraag van onze Klanten te kunnen voldoen, hebben wij continue plaats voor goede en gemotiveerde vakmensen in de volgende vakgebieden:

  • Voormannen, Fitters, Monteurs (E & I), Glasvezelmonteurs, Installateurs, Lassers (Tig, Mig/Mag, Elektrode, etc.), Isolatiemonteurs, Sleutelaars, Schilders, Kraanmachinisten, Meterwisselaars (E/G/W), Onderhoudsmonteurs, Steigerbouwers, Grondwerkers, etc., etc.
  • Projectleiders, Werkvoorbereiders en Uitvoerders voor de Technische Industrie, zowel On Shore als Off Shore, etc., etc.
  • QA/QC Engineers, KAM-co÷rdinators, Maintenance Engineers, Site Managers, Plant Managers en diverse andere hogere kaderfuncties.
  • Nautische functies: Kapiteins, Brandwachten, Cateringmedewerkers, Cabinepersoneel, Offshore Schilders, etc.