Gemar International is VCU- gecertificeerd. Dit houdt dus in dat al onze medewerkers minimaal over Basisveiligheid VCA beschikken en de hoger gekwalificeerde medewerkers vanzelfsprekend over VCA-VOL.

Om er 100% zeker van te zijn dat nieuwe medewerkers, of dit nu Nederlanders, Duitsers, Slowaken of Hongaren zijn, voldoen aan onze eisen, heeft Gemar International een zg. eigen selectie- en opleidingsprocedure.

Voorselectie op basis- en talenkennis kan zowel in Hongarije/Slowakije (Bratislava) plaatsvinden als in Nederland.
Na deze voorselectie worden de kandidaten verder in Nederland of Duitsland opgeleid voor de diverse certificaten.
Naast VCA kan dit zijn voor Ademluchtdrager, H2S, Flenscertificaat, Hijscertificaat, etc. Deze opleidingen en het examen vinden plaats in diverse talen en staan onder toezicht van erkende examinatoren.

Op termijn zal het ook in Bratislava mogelijk gaan worden om het volledige selectie- en opleidingstraject uit te gaan voeren. Momenteel spitsen de activiteiten daar qua opleidingen zich toe op diverse nautische functies voor de Europese binnenvaart. Mocht u hier interesse in hebben, dan geven wij u graag meer informatie hierover in een persoonlijk gesprek.

Deze intensieve selectie en opleiding vormen mede een garantie voor onze Klanten dat zij kunnen beschikken over de juiste mensen op de juiste plaats enů met de juiste papieren op zak!